Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas melodi

 

 

Hör

min längtan

Lyss till min röst

När tårar rinner

av förtvivlans trängtan

Och hjärtat känns

som slits ut ur mitt bröst

Sträck så ut din hand

skänk mig

tröst

 

När

sen hjärtat sjunger

En glädjesång så fri

Dela den stunden med mig

Ackompanjera min

melodi

 

Leta inte fel hos mig

som jag redan vet att jag har

Låt mig få känna

att du trots allt stannar kvar

 

Smek mig till sömns

om natten

och 

Om morgonen väck mig så

med ditt livsbejakande vatten

 

Älska mig när morgonen blir till dag

Fyll mina sinnen

med verklighetens behag

 

~varje dag~ 




Fri vers av nettizen
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-03-13 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De två första verserna kunde ha skrivits av Karin Boye! Lyrik på högsta nivå...:-)))
Och resten är oxå vackert beskrivet!
2007-03-13

  issac.a.m
Kärleksfeber på högnivå
Den är hög och klar::Vackert
2007-03-13

  Lilla My* VIP
Älska mig som jag är kort o gott!!
Vackert ordvirkat**
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen