Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en intensiv diskussion i somras lånade jag titeln, du är så klok ibland *L*


När själen har snuva

När själen har snuva
får jag komma då
och sitta med dig
du som stadigt stå

När själen har snuva
behöver jag tid
att läka mitt hjärta
finna min frid

När själen har snuva
blir du för mig rädd
att jag en morgon
inte finns i din bädd

När själen har snuva
då minns jag allt farligt
demoner blir verkligt
hantera mig varligt

När själen har snuva
jag behöver dig mest
du som älskar mitt sinne
och känner mig bäst

När själen har snuva
är det mörkt i mitt hus
Kom håll mig hårt älskling
jag behöver ditt ljus




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-13 20:11



Bookmark and Share


  VITRIOL
Åhh, den här gillar jag skarpt. Så fint, varligt, ömt och mjukt. Du meddelar dig vackert med mottagaren. När min moromor skulle snyta oss barn när vi var små, sa hon \"fräs hårt\" :)
Guldstjärnor, näsdukar, varma täcken och en irländs drink med hett vatten, whiskey, nejlika och citron till dig dig dig och bara dig.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP