Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss vänner emellan....

ser en stilla tår trilla

sakta ner från din kind

- låt mig få torka bort den

Varör är du så ledsen min vän?

jag gråter av lycka

som du har skapat hos mig

- du har hjälpt mig på rätt köl

jag blir lättad och upprymd

på samma gång

av detta svar

för vänner ska

man bevara

uansett

vad det än är




Fri vers av Azerola
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-13 20:49



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Helt rätt sätt
att bete sig
o skriva
Bokmärks
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola