Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mja.. Ingenting.


Oj

Hanna banna
lanna flanna
mein chocolate
dein morkorate

Vill du ha glass,
eller vill du ha vass?




Övriga genrer av Chyp!
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-03-13 22:32



Bookmark and Share


    majbarn
HAHAHAHAHAH
kevin jag älskar dej
hahahaha
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Chyp!

Senast publicerade
Den gången
Glas, vas
Oj
* Se alla