Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubel

 

 

Just när man tror

att man ej möjligen

lyckligare kan bli

 

~överraskning~

 

Brusande berusande

känsloexploderande

virvelvindar

 

~jubel~

 

Upplever en lycka

en känsla

 

Allt som hittills skett

har hjälpt mig att vägen finna

Vägen till att bli

 

~komplett~

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 833 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-13 23:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt glädjende dikt!
2010-04-14

  Bjarne Nordbö
HURRA, vad jag blev gla !! Underbar.
2007-07-14

  Söder
Härligt... har man hittat dit är det bara att jubla... trevligt att läsa...
2007-03-14

    ej medlem längre
Underbar känsla av lycka som genomlyser hela texten:-)))
2007-03-14

  Thommy
Det där låter väldigt trevligt, vackert beskrivet.
2007-03-14

    lillapoeten
Man blir lycklig!
2007-03-14

  Ronny Berk
virvelvinds dikt om virvlande känslor.. vårens värme i regnbågs färger..tycker om den...
2007-03-14

    sunnanvind
Den där lycksaliga känslan då man tror det är absolut bäst...Och så fyller lyckans karaff på mera...Underbart förmedlat!
2007-03-14

  Mikael Lövkvist
Jag jublar med dig! Njut av känslan av fullständighet i nuet.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen