Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite överdramatiserad lustig kärleksdikt kanske :) men faktum är att jag tycker om vanlijglass och hallon tillsammans. det är enkelheten och den fräscha smaken liksom...


Glasspoesi

av den godaste vaniljglassen
och de färskaste hallonbären
skapas en mix så god
att magen hennes ler

i ett ögonblick av njutning
skapas en längtan efter mer

...

o, du glass
kall som snö
och vit som ull
dig vill jag njuta
tillsammans med de röda
tills skålen min är tom på det goda

o, du hallon
av skaparhänder du är till
röda som rosen du fångar min blick
dig vill jag njuta
tillsammans med den vita
tills skålen min är tom på det goda

...

kom snart på nytt och fyll min skål igen!





Fri vers av Lenac
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-03-14 00:21



Bookmark and Share


  Marreb
Haha!! *asgarvar* HÄRLIGT!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lenac