Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du ifrån?

En fasad av skarpa kanter
Ett yttre som går med raska steg
Konturer av tegel

Du sår själv din sårbarhet
Den växer inuti dig
Osynlig för mig

En dag föll dina skarpa kanter som
Glasbitar från dina kinder
Dina raska steg vek sig under fötterna
Grunden skälvde och upplöstes sakta
Den kompakta asfaltsgången krackelerade då
Teglet rasade och drog i dina ben

Du hamnade emellan men försökte stå stadigt
gruset mellan dina tår växte och växte

Du drogs tydligt ner och svaldes i sprickan
Förstod inte vad som saknats dig med all styrka

Visste du inte då att det var din egen vilja?




Fri vers av Zandrah
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah