Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Lyssna inte till den lilla rösten
den som säger att du inte duger
inte kan och inte får

för du är inte tillräcklig
för du är inte nödvändig
för du behövs inte
du har ingen plats
du har ingen plats i denna värld

Du har en plats i denna värld
Lyssna! 
Du har
              en plats
                               i denna
                                              värld

Jag har en plats i denna värld!
Jag kan och jag får


Lyssna!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 11:20



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Bravo
enkel rak
lyrik
med medvetenhet
2007-09-19

  Annette Andersson
Så mycket visdom det finns i denna text. Det tar många gånger lång tid att lära sig att lyssna till röst. Till hjälp, ta då denna text och läs den om och om igen...
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP