Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En himla massa minnen


Att.

Romatiken är över
Kärlek blir vänskap
Jag slutar lyssna på metal
Ersätter med olika
saker och
Skriker med i Ruby
För Kaiser Chiefs är så jävla bra
Jeansen är inte längre sönderklippta
Jag har ett blått linne
Springer i mina vita joggingskor
Dom blir smutsiga

Men det är härligt

Det görs volter
Folk är så oförskämt glada
Det är vår

Jag får tillbax en himla massa minnen och
hej!
Han finns
Jag ska sluta bry mig

för

I\'m fine back here
Med Kaiser Chiefs, mitt linne och
dom smutsiga skorna

Så varför fortsätter jag?


jo,
det känns så jävla bra när jag slutar




Fri vers av Sushi
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-03-14 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sushi