Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå korpar flyger ur hjärtats artärer

det brutalt krossade medvetandet har sett en skymt av färger

den stora äggformade tån har skrattat av hjärtats lust

de stora läskiga tomtarna har dammat av sina masker

de nakna, de trasigas ögon har för ett ögonblick glittrat

musiken som var försvunnen har återfunnits

läpparna som varit kalla och trasiga ömar nu av värme

den nedtryckta flickan har fått andas

pojkens tårar häjdades ett ögonblick av ett stålande leénde

de trasligaste själarnas smärta har ersatts med det variga såren på deras knän

den kärlekslöses skärsår är blott ett minne av vita sträck

den förvirrde gammla damen har kännt ett lungn

blåa korpar leker i deras blodådror

blåa korpar av solsken... det går lite bättre nu... eller hur.





Fri vers av astrid...
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-03-14 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astrid...