Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans tider

 

 

Kvällens mörker

sänker sig

 

runtom

 

Lugn spröd

känsla

 

harmoni

 

Väntan

på att ännu

en natt

ska infinna

sig

 

För när

imorgon

blir idag

 

Då är det

bara

nio

dagar

kvar 




Fri vers av nettizen
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-03-14 18:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en kväll med ett harmoniskt drag av väntans längtan..längtans väntan..
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen