Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du minns



Hoppas att jag
med naglarna kan
rista in hjärtslagen i din hud

igen.




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 772 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-14 19:42



Bookmark and Share


  luchia-chan
på något sätt, jag kan inte beskriva
underbart
2007-11-29

    crapcat
den är fin. ger en speciell känsla liksom. svårt att förklara. men den är fin.
2007-08-02

  Islandir
Underbar dikt, med en känsla som är så stark att det kryper under huden på mig. Vackert och fint skrivet. Bra ordval. Både beskrivande, kristallklar och mystisk. Bokmärks, applåderas och älskas.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty