Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den nakna sannheten om vandraren som söker stigar (är oändliga)

mellan stock och sten

jag kan bemästra

naturens flora som

bara hänger över mig

som en öppen bok

lämnar de minsta lilla 

spår efter sig

man hör hackspetten

som knackar

så det ekar mellan

trädtopparna

man hör

varje liten bäck som

porlar fortare

mellan tuvorna

efter regnet

som kom igår 

jag kan höra

syrsornas aftonsång

ljuda genom

de höga gräset

 det är

är den nakna sannheten

om vandraren som söker de stigar

som är oändliga

 




Fri vers av Azerola
Läst 1217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-14 23:11



Bookmark and Share


  aol
så fina bilder jag får
2007-09-02

  Lasseman VIP
Wow, denna texten om vandraren, fasnade i hjärtetrakten...säger bara WOW en gång till, tack för denna Anna kram =)
2007-03-15

  aftermath
du erfar mycket här
det beständiga
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola