Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blev ganska nöjd, dock fick jag inte de sista raderna att bli bra:(


bara Du.

När du rör vid mig
Skimrar hela världen,
Stjärnorna dansar
Omkring dig.

När du kysser mig
Stannar du tiden,
Världen blir vacker
En liten stund.

Omkring dig dansar
Stjärnor.
Bara du stannar
Tiden.

Håll mig intill dig det är
Där jag vill vara,
Där tiden är stilla,
Och stjärnorna dansar.




Fri vers av angel of tears
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-03-15 07:46



Bookmark and Share


  minette
vad vacker ,,tack
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears