Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig framtid

 

 

Vandringsled

i drömmarnas

melodi

 

Upptäcker

känslans rymd

Spirituellt fri

 

År svärtade

av sorg

Minnen dumpade

i sotig korg

fylld av

Livsförnekande Parodi

 

~Längtande Vi~

 

Framåtlutande

dagsljus

Själslig skymningstid

är nu

 

~äntligen~

 

Förbi 




Fri vers av nettizen
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-03-15 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som en lättnadens suck när man läser denna text...
Mycket fin!
2007-03-15

    sunnanvind
Håller med samiska Syrsan....
Mycket fint!
2007-03-15

    Lena Nilsson
Du har en väldigt personlig form på dina dikter
- den här och många andra. Behagligt enkelt, harmoniskt.
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen