Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

 

 

Det sägs att den som väntar

på nåt gott

väntar aldrig för länge....

 

Eller att tålamod är en dygd

 

Men så är jag en otålig jävel

som säger att den som väntar

på nåt gott väntar alltid för länge!

 

Just nu idag

har jag ingen lust att vänta längre

Är trött på att vänta

är less på att längta

vill inte sakna mera!!!!!!!

 

Detta är ett övergående

stadie

naturligtvis

Bara ett känslorus

för  allt som hjärtat gör

har ju sitt pris

 

Vingar hade inte varit så

dumt att ha

Då hade jag kunnat flyga

till dig var da´....

 

Längtans abstinens när den

är som värst

 

Det går nog över

så snart väntans tid är förbi

för då har jag det jag

behöver

 

~Dig~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-15 19:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Du skriver från hjärtats inre min vän,, ett hjärta full av längtan och ord...
Ett omättligt längtan...som suckar
en djup längtan efter ett brinnande möte...
........Så Vackert
2007-03-15

    ej medlem längre
Hatar att vänta jag med! Vill att allt ska ske på en gång...
Välskrivet!!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen