Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar till Magnus Ugglas låt \"För kung och fosterland\". Kommer det att stå så här i dödsannonsen?


Dödsruna

Köp, köp, köp!
Löp, löp, löp!

Guldbyxorna blev för tunga,
spenderade till han stöp

Det mesta har han köpt
till Mammon han blev döpt

Vila i frid

Har du askan kvar?
Nej, han sålde den på basar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 1401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-03-16 09:59



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Lysande!
2012-01-29

  aol
passane dödsruna bravo
2008-07-27

  Sikska
HAHAHAHAHA den var verkligen kul! Men stackars dem som passar in på den beskrivningen.... min mamma till exempel. Hon köper alltid för mycket
2007-11-07

  Nyfiken drömmare
Fyndigt formulerad dödsruna!
2007-09-12

  Lena Renman
ja men visst och i just detta tempo med, huga...
Lena
2007-08-12

  KristinaE
Vackert, vart bär oss tidens materialism? Pricksäkert formulerat.
2007-03-16

  Bodil Sandberg
En alldeles förträfflig dödsruna
2007-03-16

  Eline.P
Girighet långt över gränsen :)
2007-03-16

    Lena Nilsson
Till synes lätt, men jag är ändå inte riktigt med på slutet: \"men du tar askan\" ???
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö