Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha


Flippar ur

Någon gång då och då man flippar ur såhär
Man anser sig bäst och störst i vår atmosfär
Nu är det så här, denna dagen är just en sån dag
När Fidde J inser att han är oövervinerligt bra
Det är ju så klart, vitaste av de vita
Texten jag skriver är svart, ditt ansikte nitas
Du kan gilla dig själv men inse denna fakta
Att jag tar dig på alla sätt, skrivandes och när jag rappar
På dig jag tappar, släpper ner lite saker
Och när ryktet börjar gå så tappar folk haker
16 rader som jag fint fyller med rim
Flyter som vattnet så hatare försvinn
Vilket glim jag sprider när jag så här skriver
Vilken smärta jag känner när jag ser människor som lider
Men även vilken kärlek jag har inombords
Står upp och är stolt att jag levererar dessa ord




Fri vers av Fidde J
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-16 10:59



Bookmark and Share


  To
Soft text! :) Kan man höra dig rappa den någonstans?
2007-10-18

  Nina V A
ja va fan, klart man får känna sig bäst när dagen är en sån dag :) Flippa ur eller stick ut bara man är fin inuti och det bevisar ju dina 3 sista rader att du är
2007-03-16

  Karin G
haha, störst och bäst..
jag anar oro , när jag sitter här.. väntandes på mitt svar :P
2007-03-16

  PPQ
looking good ser ram emot mer ska nog läga dig under bevakning, ser mycket bra ut
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fidde J
Fidde J