Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eeh okej jag känner inte så här för nån just nu men ändå :p haha. vet inte varför den heter så jag kommer inte på någon rubrik. ^^


Du har gröna ögon och jag med.



stickstick
Det sticker i mina fingrar
Vill röra vid din kind
vill röra din näsa, dina ögon
stick
för jag vill röra hela dig
känna din närvaro mot min hud
blunda och veta
att du finns
ändå
stickstick
Måste ha dig nära
smaka dina läppar
låta mitt hjärta
dunka mot ditt



fast ändå
jag måste nog
GE UPP
förlora mig själv
för du+jag=vi
är inte matematiskt korrekt
inte logiskt
alls

jag menar,
det är bara
tonårsförälskelse
Sånt går över
TILL SLUT
Jag kan ju inte direkt
gifta mig med dig






stick







Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-03-16 15:23



Bookmark and Share


    bottle of pop
smaart!
2007-05-23

  joss
aaw, klockrent!
2007-03-16

    sister band-aid knees
den här var bra! :) titeln också. ;)
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda