Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetslängtan

Så länge jag inte vågar visa vad jag känner
är jag inte fri

Så länge jag inte vågar säga det jag tänker
är jag inte fri

Så länge jag inte vågar gå den väg som är min
är jag inte fri

Så länge det kvävande locket ligger på
är jag inte fri

Så släpp mig fri som fågeln
så jag kan flyga utan hinder

andas utan hinder
sjunga utan hinder

bli den jag är





Fri vers av Tosan VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-16 21:32



Bookmark and Share


  Albert
den här också: fin!
2007-03-21

  Jojo
Den längtan är vi nog många som delar med dig. Du skriver fint om det här - att få vara den man är, känna sig fri
2007-03-20

  Carlita
Det steget kan vara svårt att ta, men hoppas du får tillfälle att riktigt sjunga ut och dra dina djuuuuupa andetag i den härliga vårluften :)

Vacker önskan om hur livet borde vara och att man hade mer mod.
2007-03-17

  Marreb
Längtar jag med! Faller in i \"refrängen\" jag med, vi får sjunga i stämmor...
2007-03-17

    eva m h
Längtar som du!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP