Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vi är.

kyssar som betyder
allt, och läppar som
är ämnade för varandra.

associationer mellan
kärlek och sex, gör
all annan tanke omöjlig.

trots övervälmande känslor,
vaknar vi endast som de
bästa vänner vi somnade som.




Fri vers av Isabella
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-03-17 10:35



Bookmark and Share


  prinscess VIP
låter som riktig vänskap
äkta på något sätt
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella