Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner dig vid mitt hjärta

 

 

Vinden föll sakta längs våra bara kroppar

Kläderna virvlade i vindens yrande

du såg på mig i månens starka sken

Och jag såg på dig, för i den sekunden insåg jag...

hur mycket jag älskat dig...

 

Lyckan spreds sig i mörkret,

fick det att försvinna hur mitt hjärta.

Dina ögon speglade en sorg

en längtan som nu lekte i sjöar av lycka.

Stjärnorna föll runt oss och vi befann oss i en båt,

kantad i ett hav av stjärnor

 

Vår kärlek utstrålar ljus skiner upp den mörka himlen

 

Kläderna föll från våra bara kroppar,

och vi föll i armarna på varandra, ner i ett hav av lycka,

och dimman lättade och våra tvivel försvann,

just som vi levde tillsammans nu, i ett hav av solsken,

och allt var borta, alla tvivel, alla sorger och tårar,

världen sköljdes bort

och vi kunde äntligen se varandra

 

på riktigt.




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 974 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-17 14:42



Bookmark and Share


  Piraya
fantastisk, jag ryser i hela kroppen... vilken magi i dina ord.
2007-10-20

    confidential
jag älskar denna, helt otrolig!
2007-09-28

  Piraya
oerhört vacker!
2007-08-19

  Anders G
Fett bra!
Det svänger kärlek
Jag är mållös!
2007-08-08

  JamesDean VIP
makalös dikt! riktigt välskriven och beskrivande! det ända jag inte gillar är \"månens ljumma sken\" jag vet inte riktigt varför men jag gillar inte ljumma.. väldigt fin dikt, bokmärker denna!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*