Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Har du någon som ställer upp och förstår
Någon som känner på sig när du dåligt mår
Någon som alltid på din sida står
Någon som du verkligen litar på
Någon som får dig att bra må
Någon som aldrig sviker och bedrar
Då är det en riktig vän du har




Fri vers av Eriksson
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-17 15:18



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
bra,bra,bra..=)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Eriksson