Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj Kärlek, Välj Mig.

Jag skulle kunna älska dig
vad som än hände
vad du än gjorde.
Jag skulle kunna värma dig när du var kall
trösta dig när du var ledsen.
Jag skulle kunna finnas för dig i medgång och i motgång.
Jag skulle alltid vara på din sida
Du och jag mot världen.
Jag skulle alltid förstå vad du menade
alltid höra vad du sa
och varje dag kämpa för att kunna ge dig
allt du någonsin önskat och
allt du förtjänat.
Jag skulle kunna ligga för dina fötter-
Jag skulle kunna välja att ge mitt liv för dig.

Men Du
Du väljer att
Vända dig om och


gå.




Fri vers av Veronica.
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-03-17 16:27



Bookmark and Share


  Neal
#Ja, skulle du älska mig,
som ett slavskepp älskar lasten?
O kan du älska mig,
som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig,
som Huckleberry älskar floden?
O kan du älska mig,
som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig,
om jag föll... i tusen bitar?
O kan du älska mig,
som tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig,
som Theo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal
Ja, som en gammal vän#

/ Håkan Hellström
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.