Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR ÄLSKAD


Du är älskad för din egen skull
du är
vacker
smart
intelligent
charmig
rolig
sexig
älskvärd
kärleksfull
generös
kreativ
omtänksam
underbar
värdefull
och mycket mycket mer
du är älskad om och om igen...




Fri vers av Kent Love
Läst 743 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-17 19:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack! Det blev rätt ord till rätt person i rätt tid.
Tack detsamma min vän!
2008-02-21

  mollypop
Egokick :D
2008-01-07

    Brell
Bokmärkt!
2007-09-30

  Neal
Vilken fin vän du är !
2007-03-17

  Night Soul Woman
*applåd*Jag håller med dig!!!Bra skrivet!!
2007-03-17

  minette
mmm,,,gillar :))) detsamma till dig min vän ,,*L*
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love