Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän i ett dåligt förhållande


Älskade vän

Andas genom mig
Jag hjälper dig
Bära vardagens bekymmer
Och hålla dig över ytan
När djupet är för svart

Älskade vän
Du kan gå
Första steget
Är alltid svårast
Låt honom inte
Trampa på dig mer

Älskade vän
I hans ögon är du inte mer
Än någon att styra
Någon att äga
Någon att krossa
Och allt det du vill ha
Finns inte där

Älskade vän
Ensam är inte stark
Men jag finns här
Liksom många andra
Att fånga upp dig
När du faller
Men vi kan inte gå åt dig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP