Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev


Jag lever
För min skull
Och inget du säger
Kan förändra den saken
Så varför ska då du
Ge upp allt
För någon annan
Än dig själv
Nej andas för din skull
Lev för ditt livs skull
Och älska varje dag
Lev inte för mig
Lev med mig
Så jag slipper känna mig så ensam




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-03-17 20:02



Bookmark and Share


    johanni
En för min del mycket läsvärd text...
Och du... du e inte ensam i den tanken..
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP