Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelet

när jag backar

 då

kommer du till mig

o

när jag kommer

till dig

då backar du

gillar inte

det där

spelet

 

dansar vi

tango

 eller?




Övriga genrer av minette
Läst 600 gånger
Publicerad 2007-03-18 06:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja livet är en märklig dans med många turer !!
2008-09-15

  nattig
Den här fångade mig. För mycket i livet handlar om ett evigt hit o dit ibland. Kanske man skulle prova på att sitta ner *ler*. Kort o bra beskrivet hur livet snurra kan vara. Kram nattig
2007-03-21

  drakbruden VIP
Haha...här fick du verkligen till det! Visst är det väl så. Vi tar steg på livets dansbana....
2007-03-20

  Kent Love
it takes two to tango !
2007-03-18

  nettizen
Ja, det låter lite som \"vill både ha kakan och äta upp den\".....
Människor med beslutsångest är väl ångestframkallande om något.
Snyggt beskrivet!
2007-03-18

  Fredrik P. VIP
Ha! Himla fin och bra;
gemensam mazurka
är att föredra. (Dock
oklart samband med
det vackra naturfotot)
2007-03-18

  Jan Linderoth
\" Du dansar tango och jag dansar vals\"
Det spelet är komplicerat, helst när ingen vet varför den backar.
Känner!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette