Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aning

 

 

Om jag tänker

på tiden som gått

Allt det fina som jag

av dig fått

 

Du anar inte....

 

Kanske kommer du aldrig

till fullo att förstå

För du är ju såhär

Skänker mig 

all den lyckan jag bär

 

Du anar inte...

 

Harmoni är ett ord

jag tidigare ej använt

Har ej haft förmånen

av att den känslan

ha känt

 

Du anar nog inte...

 

Du har fått mig att

omvärdera mig själv 

Kanske kommer du aldrig

till fullo förstå

För du är ju såhär

Och du är den som skänker mig

all den lycka jag nu bär

 

Kanske anar du...

 

Du har visat mig vägen hem

Gett mig styrkan

att släppa själen fri

Mitt inre jag 

för evigt inflätad i dig

 

Du är

 

~min Harmoni~ 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-03-18 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer helt och fullt med Hellen!
2007-03-18

  hellen
Att få känna harmoni borde vara varje människas rättighet, i alla fall dom som är värda det;) Underbart skrivet!
2007-03-18

  issac.a.m
en fantastiskt talande dikt ...
Du anar inte hur det värmer…
2007-03-18

  Ronny Berk
just din lyckas glädje som du sprider till andra.. säkert anar du..
2007-03-18

    sunnanvind
Och det är precis det dikten andas..HARMONI!Gillar!!!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen