Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

varför älska när man kan hata..

"SKÖKA"

vidriga sköka

var rinner ner mellan dina nakna bröst

du rynkar din spetsige näsa

som om du inte vore värd all stank...

Du vrålar häftigt av plötslig smärta
blod rinner från mina ögon
ett vagt leende från dina vita läppar vittnar om att du vet...

Blodet torkar

svart

svart




Älskade så att hata.




Fri vers av hilja
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-18 13:35



Bookmark and Share


  wiicca
älskade så att hata..såå bra den är åxå bokmärkt av mig.
2010-12-13

  wiicca
Du är jävligt bra,detta kallar jag poesi\" aa det är helt enkelt grymmt bra..
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja