Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva livet

 

 

Att våga ta språnget

har mycket lite med mod

att göra

 

egentligen

 

Det handlar om att överleva

 

När man står med vatten

upp till hakan

måste man välja

 

Simma eller drunkna

 

Samma sak är det med livet

och tråkiga minnen

 

Man måste våga släppa taget

och gå vidare

eller låta själen förtäras

som festmåltid till Ångestens ära

 

Men då är risken stor att man 

i slutändan blir bitter på allt

man  missat

och så vill inte jag bli

 

Så jag valde

 

och jag valde att överleva

 

och att våga

 

LEVA 




Fri vers av nettizen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-18 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ofta är det lättare att ge upp än att fortsätta våga leva i den berg-och dalbanan som livet är.....
Strongt!
2007-03-18

  Ronny Berk
eget val är eget.. men eget val kan vara beroende av andras...en fin beskrivning av livs levene..andas frihet..fin..
2007-03-18

  Night Soul Woman
Ja!Våga leva livet!Som är den största utmaning och glädje!Bra skrivet vännen!*applåd*
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen