Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snön har fallit nu i två dagar igen, är trött på vintern nu och drömmer mig bort lite.....


Snölessnad

 

 

Längtande smekande

vind

Stryker ömt

min kind

 

Kommer med löfte

om vår

 

Och vårblomsters

solig lyster

precis som tidigare

år

 

Skillnadens stora

sektion

är visionen

om ljusare höstar

och snöfri vinter

 

Gör så hjärtat

sprinter

 

av pur glädje

bara över

att leva

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-03-19 06:22



Bookmark and Share


  hellen
Åh jaa tänk vad fint! Våren är ju glädjens tid man önskar den kom nu direkt...;)
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen