Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEK TILL FOLKET


Släng skyddslapparna

Släpp taget, Mr Svensson.
Det är en falsk trygghet som du klamrar dig fast vid.
Släpp taget, Mr Svensson.
Kom hit, till oss, det är här den äkta lyckan finns.
Släpp taget, Mr Svensson.

Våga tänka själv.
Var kritisk.
Är samhället uppbyggd av folket, eller är det folket som är uppbyggt av samhället?
Våga tänka själv.
Var kritisk.

Det handlar inte om att ge och ta
utan om att ge och få.
Kom ihåg det mina bröder och systrar.




Fri vers av seratonin
Läst 774 gånger
Publicerad 2007-03-19 15:52



Bookmark and Share


  Rosenblad
Mycket härlig :D
Lite sådär socialistisk. Yes, det finns tänkande folk kvar :D
\"Är samhället uppbyggd av folket, eller är det folket som är uppbyggt av samhället?\"
Ohyes, där satte du den :D
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

seratonin