Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga hem

 

 

Om du känner en smeksam

mjuk sommarbris

 

~Då är det bara jag som tänker på dig~

 

Eller ser vågorna som rullar

in mot strand

 

~Då är det bara jag som saknar dig~

 

Likt lågorna från majbrasans

kraftfulla sprakande bål

 

Lika flammande hett

vill jag ha dig

 

Så när du ser molnen

som rör sig snabbt på himlen

 

~Tänk då på mig~

 

För då är det jag som låtit

vinden föra mig

 

~hem~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:36



Bookmark and Share


  minette
helt underbar,,,
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen