Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag missade att lämna en, men jag vet vem det är och bjuder henne på kaffe flera gånger om dagen just nu och snart lämnar hon mig


Kvarglömd kusin....

Min kropp och mitt ego är osäkert och svartsjukt

Hon passar på då det sanna inte är vaket

 

Vem är det som är svartsjuk?

 

ännu inget svar...

 

Jag missade visst en kusin när jag lämnade de andra




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-19 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson