Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komiskt men sant


Sköra vingar II

Vita oputsade vinterben försöker charma vårens strålar

men fångar endast halvvakna flygande fän

som med sitt trötta bzzzzzz placerar sin tunga kropp

på mina vita ljusreflekterare




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-03-19 19:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Man kanske skulle gå ut och reflektera ljuset lite.... :)
2007-04-09

  Mikael Lövkvist
Ha ha ha :-). Gott med humor!
2007-03-23

  Lillasyster F
Första anblicken av ens egna vinterben är bländande. De ser nästan blåskimrande ut när allt pigment ligger djupt nere i huden. Under vintern märks det inte så mycket då vi döljer dessa vita pinnar i nylonstrumpor med färgen \"solbrun\", vilket bara gör chocken ännu större...

Jag ser också det komiska i det hela... :)
2007-03-20

  Lilla My* VIP
*skrattar gott**vita oputsade vinterben..
ser roliga bilder av dina ord ja;)
2007-03-19

  Cris
hehe..ja jisses.. du frammanar bilden tydligt..
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson