Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande lätt

 

 

Samhörande

        undergörande

 

Dans

   som i

trans

 

Lekande

   Smekande

         lätt

Helt rätt

     På alla

           sätt

 

Avgörande

    förförande

          utfört

      ostört

 

~fullkomligt~

 

 Underbart

   Såklart!
 




Fri vers av nettizen
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kärlekande dans i ordrings valstakter.. sprittelstegande..
2007-03-20

    lillapoeten
Fina ord! Vackert!
2007-03-20

  Söder
Raderna dansar fram med härliga ord... Underbart...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen