Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar

 

Huttrande skakig
utfryst att göra andras
tyngande skitjobb

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-03-20 09:27



Bookmark and Share


  aftermath
komprimerad fasa i få rader

håller med föregående i kommentar..
byt
2007-03-20

  Shininkagemusha
Byt jobb genast.
2007-03-20

  Bodil Sandberg VIP
Låter onekligen mycket trist...men kanske ett måste ibland...
2007-03-20

  noname_realmind
Måste varit det ruggiga vädret igår...
Sände de ut dig att göra skitjobbet!
Sänder sympatitankar...
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H