Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina demoner


Demonerna sa
Att du skulle tröttna
Att du skulle gå
Att det inte var verkligt
Och jag kämpade verkligen
För att inte lyssna

När dina ögon sakta lämnar min blick
Och allt vi var faller i glömska
Bakom klischéartade ursäkter
Om orsaker som inte finns
De vanliga floskorna
Utan egentlig mening

Du sa att det inte var jag
Men visst fan var det jag
Det vet vi båda två
Att det var jag och mina demoner
Som jagade dig på flykt
Undan det som var verkligt

\"Vi kan väl vara vänner\" sa du
\"Visst\" svarade jag
Även fast vi båda vet
Att det bara är någonting man säger
För vi kan aldrig vara
\"Bara vänner\"

Demonerna sa
Att du skulle tröttna
Att du skulle gå
Att det inte var verkligt
Och se nu
Fick de vatten på sin kvarn




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-20 16:13



Bookmark and Share


    amorfati
Insiktsfullt. Du blandar mjuka blickar med brutala klichékrossare.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP