Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret finns ingen skugga


Dagen river sönder mitt trygga mörker
Exponerar mina sår
Lyser upp alla mina skavanker
Så de skriker efter uppmärksamhet
I bländande ljus
Jag vill stanna i det svarta
Där ingen ser
Ingen märker
Och inten bryr sig om
Det är tryggast så
I mörkret syns inte mina ärr
Där kan man inte urskilja mina demoner
I mörkret finns ingen skugga




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-03-20 16:40



Bookmark and Share


  Markattan
Du förmedlar väl känslan av att vilja hålla sig för sig själv i mörkret där det är tryggt och inga skuggor faller. Det här är rader som känns och berör.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP