Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 dagar kvar....


Fyra

 

 

Det

drar ihop sig sakta...

men säkert

 

Närmar oss

varandra

Mäktigt harmoniserat

av hetta,passion

och en härligt 

spirande

känsla av

lyckofjärilar i

jämnvikt

 

Dras runt i

en känslokarusell

utan stopp-knapp

 Som att åka

fritt-fall

utmed en

istapp

 

Ett hisnande livets

äventyr

Där allt går i

ultraspeed och slowmotion

på samma gång

 

Har

hänt så mycket

så fort

Ändå känns det

så starkt

 

Att detta är bara början

 

Mitt liv börjar nu

 

~äntligen~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-20 17:47



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Härligt skrivet som väcker min nyfikenhet... det är spännande... undrar vad det är som händer om 4 dagar?!
2007-03-21

    sunnanvind
Underbart vännen! Du förmedlar \'pirret\' på ett skickligt sätt!
Lycka till dig sänder jag!
2007-03-21

  Lilla My* VIP
Vad härligt, pirrigt, varmt, förväntansfullt o tryggt det känns på en o samma gång**4 dagar kvar.....;)
2007-03-20

    Lindizz
Åh vilken underbar dikt....jag bara ler stort....
2007-03-20

  issac.a.m
Mitt liv börjar nu~äntligen~
Varm kärlek som strömmar in i din text
som visar strålglansen i ditt inre
2007-03-20

  hellen
Åh *ler* en känslokarusell utan stopp-knapp, underbart!
2007-03-20

  Ronny Berk
jag ser dina ords styrka o förväntan... så glad få läsa budskap av guldskimmers styrka... fladdrar lyckliga fjärdar i tvåtakt ; 4 till 6
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen