Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hallå våren where are you?


Vårkänslor?



snäääälla våren kom tillbaka

jag som hade längtat
du som bara försvann

näe nu blir jag känslosam
men våren om du hör detta

kom tillbaka nu!

annars jävlar





Övriga genrer av Detvaraldrigjag
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:26



Bookmark and Share


    Sushi
nu jävlar ska snön bort!
2007-03-21

  Antropofagen
Med vädjan och hot, lyckas ufot... 8o)
2007-03-20

  Carlita
håller med, dåligt gjort. är med på att prygla den när den kommer tillbaks!!

fast då kanske sommaren blir förbannad, det vågar jag nog inte riskera :)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag