Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika delar med olika viljor


mitt inre krig får mig att gå sönder
olika viljor och sanningar

hur ska jag kunna bli ett med mig själv
vet inte vem eller vad som är rätt

en del av mig har mycket ilska
besvikelse och är djupt sårad och kränkt
blir lätt arg och har ett hårt skal

en del av mig ser allt positivt och har
en stark insikt och intuition
hon älskar alla människor

dom här olika delarna av mig
är väldigt olika

de gör mig väldigt förvirrad
och lite rädd har inte riktigt
kontroll på allt inom mig




Fri vers av Lilla My
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-20 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla My