Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piano 1.






när det regnar i mitt rum ska jag låta mitt hår bli blött och sedan dansa tills mina fötter värker.

jag ska sluta spela lycklig så som jag spelar piano, jag ska sluta trycka ner tagenter som jag vet inte håller tonen.

låtar som aldrig har blivit hörda ska lämna min mun i ett svagt kling av sympati för vad världen går miste om.







Fri vers av Isabella
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-03-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella