Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piano 2.





och jag spelar tills mina fingrar blöder,
tills mina naglar är sönderflisade.
toner som trasar livslösa själar,
och väcker liv åt dödens alla hörn.
varje tagent skriker smärta till
varje ord som imiterar det tysta dovet
när varje tår lagt sig. Men melodin
är bara noter som fastnar på ett
oskrivet papper. inget mer ,
och inget mindre.




Fri vers av Isabella
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-03-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella