Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans ord: Grimoire

Tillägnas mina vänner: Alvljus, Harsha, Fred.Söderlind, Björn.Karlsson, Gawain och  enuff




Grimoire

 

 

Hon bläddrar

i boken om

hennes liv

 

~Grimoire~ 

 

Signerad av en

häxas kniv

 

Inristad i bokens pärm

Finns besvärjelsernas

svärm

 

Nu söker hon....

 

Dammar av sidan

som ej blivit läst

sedan den skrevs

 

Krypterade meningar

där dröm och vision

blandats inom

 

Nu går hon tillbaka

och ser...

 

Hon vann sin miljon

 

~trots allt~ 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-20 22:01



Bookmark and Share


  Söder
Ah, mycket bra diktat med veckans ord... *gillas*
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen