Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett försök att äntligen bli censurerad!

Misslyckas väl som vanligt.




JAG BLIR SÅ JÄVLA KÅT !

Jag blir så jävla kåt!
kåt på livet
kåt av livet

av fräsande åskväder
över ett svart hav

av fjällsidor flammande
i höstbrand

av bad i stormhav
med hagel knattrande mot ryggen

av Gilmores solo i
Shine on your crazy diamond

av den utdragna kampen med en
nyuppstigen lax

av att läsa och omslutas av
en alldeles för sann dikt

och av en liten knappt synlig
skälvning
på den vänstra sidan av
din överläpp!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 1599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-20 23:42



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livslust....kåtar upp!
2017-02-16

  Diffusiaria
Fin text, älskade slutet.
2011-10-20

  Mangal VIP
Stort! Stormgillar den livsbejakande och tillåtande närvaron.
2007-04-03

  Markattan
En skönt livsbejakande text och som Melina redan har påpekat, så ger slutet ditt alster den där extra lilla knorren som höjer den än ett par snäpp.
2007-03-21

  devilsangel
Skön och upplyftande text. No cencur!!
2007-03-21

  stronza
Den här var jättebra, speciellt slutet gjorde dikten till det den är.
2007-03-21

    sunnanvind
Härlig livsbejakande dikt! Nä...vad då censur?!
2007-03-21

    Göte Holmlund
den nyuppstigna laxen kämpar för sitt liv för att han är kåt
2007-03-21

  Carlita
kåt är ett ord man inte kan censurera! det borde användas mer!

skön text!
2007-03-20

  Antropofagen
Fankentamig livligt pornografiskt!
2007-03-20

  Sanningsägaren VIP
:)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth