Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LKG-operation


Jätte vacker blev nu jätte, jätte vacker


Jag såg dig i dag, för första gången...hel

Jag har sett dig så många dagar...trasig

Nu kommer jag se dig varje dag...hel

Jag älskar dig...det vet du...hel eller trasig


Jätte vacker blev nu jätte, jätte vacker




Fri vers av Therés
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-03-21 00:16



Bookmark and Share


  Maud Li
Å - även om det är planerat sedan \"urminnes tider\" så måste det väl ta ett bra tag att vänja sig!?
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!