Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemma

 

ett dilemma

att inte kunna vara både här och där

(försörjningsplikt/omsorg)

att inte kunna tvinga till samarbete

(min magra mamma matvägrar mer eller mindre)

att inte kunna styra en annan

 .

               .

                             .

                                                 med fjärrkontroll




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-03-21 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP