Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU KOMMER SOLEN


Nu, ja just nu,
kommer solen fram
Lättnad, skönhet harmoni.
Välkommen, sol!

Vårsol känns hugsvalande
vårsol ger dig ro
vårsol så efterlängtad
vårsol är liv.

Lång, lång vinter
har hyst dig i sitt grepp.
Kung Bore en hård regent.
Nu skiftar tiden.

Livet vaknar,
livet slår ut
livet börjar leva
livet gror.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 10:57



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Jajajajaaaaaaaaaaaaaaaa..mer mer av såna här bedårande soliga rader!!!!!
2007-03-21

  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst är det härligt när livet vaknar...med våren!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors